Senfeng T series

De Senfeng T series is een instapvriendelijke buislaser. De T series is recent compleet vernieuwd met een groot aantal verbeteringen.

Door de samenstelling van 2 klauwplaten kan je tegen een scherpe prijs al beginnen met het bewerken van kokers, buizen en profielen met een maximale lengte van 6500 mm.

Ook is de machine voorzien van een follow-up support, waardoor u moeiteloos vrije vormen en ongelijkzijdige kokers kunt snijden.

Wil je direct persoonlijk advies?

  • Een demo binnen één werkdag geregeld
  • Gepersonaliseerde demonstratie
  • Deskundig advies voor uw productieproces

Specificaties

Snijcapaciteit buis: van Ø 10 mm - Ø 350 mm

Snijcapaciteit koker: 10x10 mm - 350x350 mm

Verwerken van profielen tot 6500 mm

Technologie: 2.5 of 3.0D

Vermogen: 1 tot en met 6 kw

Maximum snelheid: 100 m/min

Maxmimum rotatiesnelheid: 100 r/min

Technologie: 2.5D of 3.0D

Gebruiksvriendelijke CNC-software met nestingsmodule

Follow-up support

Verschillende automatiseringen mogelijk


Categorieën: Buislasers

SENFENG LEIMING

SENFENG is een organisatie die zijn oorsprong vind in 2004. Senfeng behoort tot de top 3 van producerende fabrieken in China op het gebied van laserbewerking. Met een productiehal van 120.000 m2, 1.500 mensen in dienst in China alleen en een oplevering van 500 fiberlasers per maand (!) geeft dit een betere indruk van de schaal van SENFENG.

SENFENG de enige Chinese fabrikant die er voor kiest om elk continent een eigen service locatie te hebben. Vanuit hier kunnen ze ondersteuningen, installaties en spare parts organiseren. In het geval van Europa is deze gevestigd in Paderborn, een kleine 2 uur van de Nederlandse grens verwijderd.

Heavy duty machinebed SF6020T

Standaard worden onze frames gebouwd uit kokers en plaatstaal met een hogere treksterkte.
Het frame word nagegloeid en krijgt een secundaire verouderingsbehandeling.
Door middel van een portaalfreesmachine word dit frame precies op maat gemaakt zodat dit geschikt is voor hoge acceleraties en een lange levensduur.

Pneumatische klemming klauwplaten

Door te werken met gekoppelde pneumatische klauwplaten kan je eenvoudig en snel je buizen klemmen. Deze worden middels een afstelling van luchtdruk ingeklemd en werken zeer accuraat.

Tevens is deze wijze van inklemmen tot 5x sneller dan elektrische klauwplaten en vele malen eenvoudiger in onderhoud en/of reparaties.

Twee klauwplaten

Door de samenstelling van 2 klauwplaten is de Senfeng T series ideaal voor de ondernemer die kortere lengtes wenst te verwerken.

Met een tailing van 20 mm heb je een minimale hoeveelheid aan restmateriaal.

Wil je op langere lengtes verwerken, dan adviseren we om te kijken naar onze NT series. Deze heeft 3 klauwplaten en kan tot 0 mm tailing bereiken.

Laserbronnen en Snijkoppen

Elke klant is anders en heeft een andere snijbehoefte.

Om deze reden kijken we altijd per situatie welke samenstelling het beste bij uw past.

Voor laserbronnen voeren we merken als IPG Photonics, Raycus, Max Photonics.
Hierbij voeren we single-module en multi-module bronnen afhankelijk van uw wensen.

Voor snijkoppen werken we samen met Precitec, Raytools en LX Ultra.

We kijken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen op de markt en proberen ons aanbod hierop af te stemmen.

Software

Tubepro is de besturingssoftware voor onze buislaser. Ook dit is ontwikkeld door het merk Friendness en is een gebruiksvriendelijke software. TubePro is een goed doorontwikkeld product wat je in het gebruiksgemakt merkt.

Het ondersteunt de productie van buizen en profielen met verschillende vormen. Het werkt naadloos samen met offline software TubesT. om technologie-instelling, geavanceerde snijpad-generatie en nestings te realiseren voor standaard en speciale productiebehoeften.

 

TubesT is een krachtige nestingsmodule die zorgt voor een hoge optimalisatie. De software zorgt voor intelligente nestings, hergebruikt common line snijpaden op ruimte te besparen, bied ruimte voor aanpassingen van tekeningen, sorteert automatisch snijvolgordes, genereert nestrapporten voor de laseroperator en heeft zelfs een gebruiksvriendelijke CAD ontwerpmodule.

Automatiseringen

Heeft u een grotere productiewens?

Overweeg dan om de machine compleet te maken met een semi-automatisch of volautomatisch laadstation.

Ook kunt u kiezen voor een ontlaadstation. Hierbij kunt u makkelijker grotere series verwerken zonder de tussenkomst van een operator.