KINGSLAND MULTI PONS KNIP MACHINES

Optimaal ontworpen, robuuste pons-knipmachines, gebouwd voor levenslang gebruik.

Wil je direct persoonlijk advies?

  • Een demo binnen één werkdag geregeld
  • Gepersonaliseerde demonstratie
  • Deskundig advies voor uw productieproces

Categorieën: Ponsknip machines

Belangrijkste eigenschappen

Deze universele pons- en knipmachines zijn voorzien van standaard gereedschap en oplegtafels met repeteer-aanslagen op het pons-, knip-, uithoek- en afkortstation. De eenvoudig verstelbare neerhouders (op alle 5 de werkstations) garanderen een veilige werking van de machine.

Elk werkstation is standaard voorzien van een allesomvattende afscherming. Opgesteld op een geschikte ondergrond, is de machine mits eenvoudige electrische aansluiting onmiddellijk inzetbaar in het productieproces.

2 afgeschermde voetpedalen

Om gebruik van 2 bedieners mogelijk te maken, wordt het hydraulisch systeem aangestuurd door 2 afgeschermde voetpedalen, één voor de cilinder voor de ponseenheid en één voor de cilinder van de knipeenheid.

Weinig onderhoud  

Het systeem van druk-tippen op de 5 werkstations stelt de bediener in staat de machine te stoppen op elke gewenste diepte-positie om zo zorg te kunnen dragen voor een veilige en nauwkeurige afstelling van het gereedschap en positionering van het te ponsen materiaal. Eindschakelaars zijn voorzien aan beide zijden van de machine om op elk werkstation de koers van de cilinder te kunnen bepalen.De centrale smering werkt op basis van het one-shot systeem, waardoor het onderhoud al voor een groot deel wordt gereduceerd.

Een optioneel Produktie-pakket is beschikbaar om de specificaties van de machine nog verder te optimaliseren :

  • 1 via magneetvoet verplaatsbare halogeenlamp (lage voltage)
  • automatische lengte-aanslag 1000 mm (touch and cut)
  • fijnafstelling voor de koers van de pons-cilinder
  • meetlinialen op de uithoektafel

Technische eigenschappen

Kingsland Engineering Company

Kingsland, onderdeel van de Haco Group, is een gevestigde ontwerper en fabrikant van hoogwaardige universele staalbewerkers/ijzerbewerkers en ponsmachines. We bieden ook accessoires en gereedschappen. Al meer dan 60 jaar innoveren en specialiseren ze zich in hydraulische ijzerbewerkers. Ontdek ons assortiment hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Video's