KINGSLAND COMPACT 50, 65 EN 80

Goed ontworpen, robuuste staalbewerker, gebouwd voor een lange levensduur

De Compact 50, 65 en 80 zijn universele en compacte hydraulische staalbewerkers met 5 werkstations, ontwikkeld voor productiedoeleinden met maximale efficiëntie. De Compact-machines zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van onze jarenlange ervaring in de productie van hydraulische staalbewerkers.

Wil je direct persoonlijk advies?

  • Een demo binnen één werkdag geregeld
  • Gepersonaliseerde demonstratie
  • Deskundig advies voor uw productieproces

Categorieën: Ponsknip machines

Belangrijkste eigenschappen

De Kingsland Compact 50, 65 en 80 zijn universele en compacte hydraulische staalbewerkers met 5 werkstations, ontwikkeld voor productiedoeleinden met maximale efficiëntie. De Compact-machines zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van onze jarenlange ervaring in de productie van hydraulische staalbewerkers.

Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen zijn standaard op alle werkstations. Vrijstaand op een geschikte vloer, hebben ze alleen een elektrische aansluiting nodig om klaar te zijn voor werk.

Afgeschermde voetbediening
Het hydraulische circuit wordt geactiveerd door een afgeschermd voetpedaal. De inch-modus op elk werkstation maakt de juiste positionering van het werkstuk en uitlijning van het gereedschap mogelijk. Eindschakelaars zorgen voor een nauwkeurige aanpassing van de slaglengte voor maximale efficiëntie. Slag met automatische terugkeer.

Hoek snijden
Op het hoeksnijsysteem kan hoekijzer op elke hoek worden gesneden van 45° tot 90°, zowel intern als extern, zonder aanpassingen aan de machine. Flenzen van grotere hoek ijzer kunnen verstek gezaagd worden met de schaar.

Laag onderhoud
Bovendien zijn de machines uitgerust met gecentraliseerde druksmering – een kenmerk van de lage onderhoudsvereisten

5 werkstations en een uitgebreid assortiment standaardapparatuur

De universele staalarbeiders worden geleverd met een uitgebreid assortiment standaarduitrusting, zoals grote heavy-duty tafels op het pons-, knip- en uithoekstation. Eenvoudig instelbare hold-downs worden op elk station gemonteerd om productie op een veilige en accurate manier mogelijk te maken.

Technische specificaties

1   Ponsstation

Het eenvoudige gereedschapwisselsysteem en wegklapbare stripper met snelle handmatige aanpassing zorgt voor een snelle installatie en is ontworpen voor een breed scala aan ponstoepassingen.

2    Sectiesnijstation

De machines zijn standaard uitgerust met bladen voor het snijden van ronde en vierkante staven. Met extra apparatuur in dit diafragma kunnen de machines kanalen, balken, T-profielen en vele andere speciale profielen knippen.

3  Hoek station

Bijsnijden hoekijzer is mogelijk voor elke hoek tussen 45° en 90°, zowel intern als extern

4   Scharen

Speciaal ontworpen bladbenaderingshoek om de noodzaak te vermijden om de bladinstellingen te veranderen bij het snijden van dik of dun materiaal en toch een minimale vervorming te garanderen

5      Uithoek station

Deze veelzijdige unit is standaard uitgerust met een rechthoekig uithoekeenheid. De uithoektafel heeft verstelbare achter- en zijstops. Side-uithoekapplicaties zijn ook mogelijk.

Enkele toepassingen met stansstations

Standaard pons-eind (standaard)
Eenvoudig gereedschapwisselsysteem. Overhangpositie voor ponsen in de flens van I-profielen en U-profielen.
Ponsen tot 38 mm diameter in de standaard uitvoering. Tafel en stop met gidsen zijn standaard geplaatst.

Snelwisselsysteem
Snelwissel ponshouder (optioneel)
Snelle en nauwkeurige ponshouder. Verkrijgbaar tot een diameter van 38 mm.

Grote opening bevestiging (optioneel)
Grotere openingseenheid voor diameters tot 110 mm. Speciale vormen en toepassingen zijn ook mogelijk.

Kingsland Engineering

Kingsland, onderdeel van de Haco Group, is een gevestigde ontwerper en fabrikant van hoogwaardige universele staalbewerkers/ijzerbewerkers en ponsmachines. We bieden ook accessoires en gereedschappen. Al meer dan 60 jaar innoveren en specialiseren ze zich in hydraulische ijzerbewerkers. Ontdek ons assortiment hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Video's