Zaagmachines van het merk Pilous van Besten Machines !

Pilous zaagmachines komen uit Tsjechië, en worden gefabriceerd in de stad Brno. Van oudsher is Brno de industriestad van Tsjechië. Er is ontzettend veel kennis aanwezig van machinebouw.

Pilous zagen worden nog gemaakt vanuit het “ouderwetse” degelijke principe. Sterk en robuust. Maar wel met de modernste technieken. Bij Besten machines in Haarle kun je kiezen uit een groot assortiment zaagmachines. Zowel handbediend in combinatie zakken met hydrauliek, als wel volautomatische CNC uitvoeringen.

We hebben in Haarle (showroom) diverse zaagmachines op voorraad. Ook kunnen we bij Besten machines een demo in de showroom verzorgen, maar ook eventueel bij een bestaande klant van ons. Er staan vele Pilous zagen in Nederland!

Het instapmodel is de Pilous ARG 235 Plus. Dat is een handbediende, die zakt op een hydraulische cilinder. Standaard met 2 toerenmotor en snel-hevelklem. Dubbel verstek 60 graden standaard aan beide zijden. Natuurlijk uitgerust met koelpomp, maar als optie ook leverbaar met nevelsmering.

De vervolgstap hierop is een halfautomaat, eventueel met hydraulische klem en variabel toerental. De keuze is aan u! We denken mee in uw zaagproces, want er is niets belangrijker dat u tevreden bent met de juiste keuze. Voordat u een keuze maakt hebben wij u al de oren van de kop gevraagd, want goed advies uitgeven, is luisteren naar u wensen.

Als het uw wens is om een volautomaat aan te schaffen, we hebben ook hierin diverse opties. Diverse mogelijkheden om zaaglijsten in te voeren in de machine, maar ook terug kerende lengtes op te slaan. elke volautomaat heeft de mogelijkheid om te switchen in volautomaat, hafautomaat (aanvoer uitgeschakeld) en zelfs handbediend