Lengte`s meten op diverse toepassingen

We zien dat in vooral kleine werkplaatsen nog met een meetlint de lengte van een werkstuk opgemeten wordt. Daarin gaat veel tijd zitten, je moet (zaag)lijsten met de hand bijhouden, de meting is vaak niet exact nauwkeurig en men kan zich snel vergissen in de maatvoering.

Een oplossing zou zijn om een (geautomatiseerd) lengte-meet systeem toe te passen, de terug verdientijd is sneller dan u denkt! Bij Besten machines leveren we klantgerichte oplossingen, voor elke machine, ongeacht het merk is er wel een 1-assige toepassing beschikbaar.

U heeft al een handbediende lengte-aanslag met meetlint ? die kunnen we eventueel aanpassen met een motorisch systeem. Vaak kan zoiets al geleverd worden onder de 4500,00 euro ex. BTW. Vraag eens naar de mogelijkheden, de medewerkers van Besten machines kunnen al vrij snel een inschatting maken van de kosten.

Natuurlijk leveren we ook volledig geautomatiseerde lengtemeet systemen, gekoppeld aan bv. uw bandzaag maakt u van een halfautomaat een volautomatische bandzaag. Belangrijk is wel dat er een stevige rollenbaan aanwezig is, dit is noodzakelijk omdat er een geleiderail achterop wordt gemonteerd.

 

Share this post: