Lasers van Senfeng groot succes!

Sinds de introductie afgelopen jaar van het merk SENFENG zijn er al vele machines bij onze klanten geinstalleerd. Zoals de meeste laser fabrikanten is SENFENG een Chinese fabrikant, men is begonnen met het bouwen van CO-2 lasers. Inmiddels is deze techniek achterhaald en bouwt SENFENG alleen maar fiberlasers.

Senfeng behoort tot de top 3 van producerende fabrieken in China op het gebied van laserbewerking. Met een productiehal van 120.000 m2, 1.500 mensen in dienst in China alleen en een oplevering van 500 fiberlasers per maand (!) geeft dit een betere indruk van de schaal van SENFENG.

Daarnaast is SENFENG de enige Chinese fabrikant die er voor kiest om elk continent een eigen service locatie te hebben. Vanuit hier kunnen ze ondersteuningen, installaties en spare parts organiseren. In het geval van Europa is deze gevestigd in Paderborn, een kleine 2 uur van de Nederlandse grens verwijderd.

Deze combinatie maakt onze samenwerking met SENFENG uniek en kunnen we volmondig zeggen dat je deze prijs/kwaliteit verhouding nergens anders kan treffen.