Bedankt voor uw bezoek aan de website van Besten Machines. Wij doen ons best om de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Wijzigingen, in welke vorm dan ook, zijn echter te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze site kunnen daarom op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar websites die niet van Besten Machines zijn. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of het juist functioneren van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan deze sites. Hoewel wij onze site regelmatig controleren kan de afwezigheid van virussen en andere programmatuur die de werking van uw computer en/of software kunnen beïnvloeden, ook in de ter download aangeboden bestanden, niet worden gegarandeerd.

Alle (auteurs-)rechten op teksten, afbeeldingen, of informatie in enige andere vorm, komen toe aan Besten Machines. Vertrouwelijke informatie of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of derden is beschermd mag niet via deze site worden verzonden en zal worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Besten behoudt zich het recht voor deze informatie te gebruiken  of bij de originele eigenaar te melden ongeacht het doel. Voor het verzenden van vertrouwelijke informatie verwijzen we u naar onze contactpagina.