Coördinatentafel op uw ponsknip machine

Het wordt meer en meer een succes verhaal, nadat we onze eigen coördinaten tafel hebben ontwikkeld gaan deze als warme broodjes over de toonbank. De sturing komt van een betrouwbare partner die al tientallen jaren actief is in de machine wereld. Deze software ontwikkelaars kennen alle metaalbewerkingmachines, en hebben daardoor ook een goed praktisch beeld van hoe het in de praktijk werkt.

Dus geen theoretische uitwerking, waarvan je achteraf zegt dat het niet goed werkt, maar echt praktisch handige tools waar je echt wat aan hebt, dat hebben we in onze coördinaten tafel ingebouwd.

Deze X-Y tafel (ook wel zo genoemd) kunnen op elke ponsknip worden aangesloten. Er wordt een koppeling gemaakt tussen software en de machine zodat het voetpedaal wat bij de machine hoort in stand kan blijven. Dit is wel zo makkelijk en ook een stuk goedkoper dan een extra voetpedaal oid.

Standaard breedte is 1000 mm effectief, maar kan naar wens uitgebreid worden naar 2 of 3 meter. Soms is dit makkelijk als men strip wil ponsen op verschillende breedtes.

Het systeem kan eventueel uitgebreid worden met een DSTV koppeling ( import/export-module)