Technishow 2022 30 augustus – 2 september

Na 4 jaar afwezigheid van de Technishow mogen we u eindelijk weer ontvangen op de jaarbeurs in Utrecht. Wij kijken er enorm naar uit om u de nieuwste innovaties in de markt te mogen demonstreren.

Senfeng

Op de Technishow 2022 zal Besten Machines introductie doen van hun nieuw verworven dealerschap met Senfeng fiberlasers. We zullen demonstraties geven van ons meest compacte model fiberlaser met een snijoppervlakte van 1300×1300 mm welke een capaciteit heeft om tot 20 mm regulier staal te snijden. Senfeng is een van de grootste leveranciers van fiberlasers uit China met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vermogens variëren van 1kw tot wel 36 kw. Snijoppervlaktes voor vlakbed variëren van 1300×1300 tot 20000×3000 mm.

HACO

Met HACO zullen we een Euromaster-S kantbank met Fastbend MT sturing demonstreren. Deze heeft een zetlengte van 3000 mm en capaciteit van 150 ton. Ook zullen we een HSLX plaatschaar demonstreren met een kniplengte van 3000 mm en capaciteit van 6 mm.

Pilous / Nargesa

Tot slot zullen we een reeks van kleinere machines op onze stand neerzetten van onze andere dealer schappen. Denk hierbij aan bandzaagmachines van Pilous en plaatbewerkingsmachines van Nargesa

Live demonstraties

Om een beter beeld te geven aan klanten zullen we verschillende live demonstraties voorbereiden. Denk hierbij aan het snijden met een fiberlaser om dit vervolgens later te kanten op onze HACO kantbank. Demonstraties van het gebruiksgemak van onze HACO plaatscharen en nog meer kleinere machines.

Heeft u specifieke onderdelen die u zou willen zien gesneden of gekant worden? Neem dan contact met ons op zodat we dit aan u kunnen demonstreren om werkelijk te laten zien hoe eenvoudig dit is.

Wilt u zich aanmelden voor een bezoek aan onze stand? Klink dan op deze link: